Támogatás

Alapítványunk kizárólag adományokból képes fenntartani magát. Ha kapunk, akkor tudunk adni is!! Ha megteheted támogasd tevékenységünket , bármely kis adomány is fontos lehet a jövőbeli programjaink megvalósításához . Köszönjük az eddigi támogatásokat!

II. Lovasgazda Családi Nap

Lázasan készülünk a “Nagy Napra” reméljük ti is legalább annyira várjátok mint mi! Rengeteg színes izgalmas program vár mindenkit aki kilátogat rendezvényünkre. Az idén a pásztorélet lesz a főszerepben, ennek megfelelően állítottuk össze a programokat. Minden tőlünk tellhetőt megteszünk, hogy mindenki jól szórakozzon, és persze megpróbálunk némi “új”, inkább régi, talán már elfeledett ismeretet átadni felnőttnek, gyermeknek egyaránt. Aki teheti, és érdekli látogasson meg minket május 29.-én Tápióbicskén a Majoros tanyán!

TeSzedd

Alapítványunk is csatlakozott a TeSzedd idei mozgalmához, ahol a Tápióbicske és Tápiószentmárton közötti erdőt takarítottuk ki, egy egy maroknyi gyermek segítségével. Vidám hangulatban tettük szebbé a környezetünket, és reméljük, hogy sokáig ez a szép tiszta erdő látványa tárul elénk

DSCN6358 DSCN6373 DSCN6375 DSCN6383