Újszilvás Falunap

Alapítványunk meghívást kapott Újszilvásra, hogy élőben is megcsodálhassák Muhari Krisztián csikós bemutatóját, amit egy különleges tandemhajtással is megfűszerezett. Az újszilvási közönséget megörvendeztette puszta kettesével. Bepillantást nyerhettek a pusztai életbe háttérben a napelemek alatt legelésző birkákkal. Múlt és jelen találkozása volt ez a pillanat. Néhány kép.

Továbbképeztük magunkat Szobon

Nemcsak rokoni szálak, hanem a lovak szeretete is összefűz Altsach Alexandrával, akinek bámulatos lovastudása és oktatói hozzáértése segített minket az elmúlt héten. Az  Szobon töltött idő alatt új távlatok nyíltak meg számunkra, hiszen láthattuk, hogy ilyen rövid idő alatt is mekkora fejlődés érhető ló és lovas tudásában egyaránt.  Alapítványunk jövőbeli céljai között szerepel  gyermekek táboroztatása, aminek kulisszatitkait is elleshettük, és együttműködésünket is szeretnénk elmélyíteni a lovasélet népszerűsítése érdekében. Néhány kép.

Nagykátai parasztolimpia

Örömmel tettünk eleget Gyüre Károly és családja által  szervezett lovaskocsihajtó versenyre és parasztolimpiára való meghívásnak. Reggeltől estig színvonalas és eseménydús volt a nap. A meghirdetett versenyszámok mindegyikében képviseltettük magunkat. Köszönjük a többfogásos ebédet, és hogy a lovakat is biztonságban kényelemben helyezhettük el. Reméljük még sok évig részt vehetünk ezen a baráti hangulatú rendezvényen. Köszönjük a meghívást. Az alábbi linken Bata Anna képei visszaadják a rendezvény hangulatát.

Képek